Rólunk írták Nyomtatás

Minőségi díjat nyert a NetPincér.hu 2012-ben

Írta: Azevhonlapja.hu (2013. december 5.)

A NetPincér az e-kereskedelem kategóriában Minőségi díjat nyert a 2013-as Az Év Honlapja versenyen...

tovább a cikkre

 

Példakép jelölés: Perger Péter NetPincér.hu ügyvezető

Írta: Peldakep.hu (2013. december 3.)

Szerinted te mitől vagy példakép? Talán azért, mert megoldom a problémákat. Mindig feldarabolom őket és egyenként járok a végükre...

tovább a cikkre

 

Magyar Brands díjas lett a NetPincér.hu 2012-ben

Írta: Magyarbrands.hu (2013. július 1.)

A NetPincér egy egyetemi garázscégből lett Magyarországon és nemzetközi vizeken is ismert és elismert vállalat. A kezdetekről, későbbi sikerekről Perger Péterrel, az egyik alapítóval beszélgettünk...

tovább a cikkre

 

Ön is kamuétteremből rendeli az ebédet?

Írta: Index.hu (2013. június 19.)

Hatvanöt étterem tűnt el hirtelen a Netpincér.hu ajánlatából, és nem azért, mert a konyhák önként elhagyták az oldalt, hanem azért, mert maga a szolgáltató tiltotta ki őket. Kezdett ugyanis elharapózni az a tendencia, hogy egy étterem akár 3-4 névvel is regisztrálta magát az oldalon, miközben ugyanaz a szakács és ugyanaz a konyha állt mögötte...

tovább a cikkre

 

A szektort jelenleg is a NetPincér.hu uralja

Írta: Világgazdaság.hu (2013. május 27.)

Nem érződött a válság hatása a múlt évben a NetPincér.hu-nál, az online ételrendelési szolgáltatás magyarországi forgalma közel ötmilliárd forint volt, ami komoly növekedést jelentett az egy évvel korábbihoz képest – mondta el Perger Péter, az oldalt működtető Viala Kft. ügyvezető igazgatója...

tovább a cikkre

 

Kétmillió éhező nem tévedhet

Írta: Mti.hu (2013. március 13.)

2012-ben közel kétmillió alkalommal rendeltek magyar felhasználók melegételt a Netpincér.hu online étlapjairól. A piacvezető ételrendelési portál az év elejével megújult, hogy még inkább megfeleljen a vásárlói igényeknek...

tovább a cikkre

 

Digitális sikertörténetek

Írta: Dunder Krisztián (2012. március 2.)

9 sikertörténet az internet hazai nagyágyúitól! Nemrég jelent meg Dunder Krisztián könyve, melyben a Használtautó.hu, A NetPincér.hu, a Vatera.hu és még 6 piacvezető szolgáltatás alapítói mesélik el, hogyan építették fel cégüket. Igazi esettanulmányok, melyek szórakoztató, olvasmányos formában teszik lehetővé, hogy az Ő hibáikból, ötleteikből táplálkozva vigye sikerre Ön is vállalkozását – vagy csak egyszerűen olvasson végre egy jót...

tovább a cikkre

 

Deloitte idén 12. alkalommal hirdette meg Technology Fast 50 versenyét, ahol második helyezést értünk el

Írta: Index.hu (2011. október 20.)

A magyar technológiai vállalatok közül a legjobb helyezést a webes informatikai megoldásokkal foglalkozó Active Vision Kft. érte el. A listára a hazai cégek közül felkerült még az internetes megoldások építésével és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó Viala Kft...

tovább a cikkre

 

Ország Boltja szolgáltatás kategória győztes: NetPincér.hu

Írta: Orszagboltja.hu (2011. október)

A hazai internetezők szavazatai alapján, 2011 Ország Boltjai Szolgáltatás kategóriákban a NetPincér.hu internetes ételrendelési portál nyert.

tovább a cikkre

 

"Próbáld ki magad!" - interjú

Írta: Vállalatépítő (2010. november 29.)

Perger Péterrel a NetPincér.hu egyik alapítójával, ügyvezetőjével beszélgettünk a vállalkozás építéséről.

tovább a cikkre

 

Magyarországon az első, a régióban a kilencedik

Írta: itBusiness (2010. október 20.)

Ahogy tavaly is, idén is egy magyar cég jutott be a lista első tíz helyezettje közé, ám míg 2009-ben az AITIA volt az, az idén az internetes megoldásokat (internetáruházak, keresőmarketing) fejlesztő és a technológiával kapcsolatos tanácsadást kínáló Viala Kft. csípte el a kilencedik helyet.

tovább a cikkre

 

Österreichs Lieblingsspeise: And the Winner is ...

Írta: GastWien (Bécs, 2010. október 18.)

A négy héten át tartó internetes szavazáson több mint 26 ezer osztrák látogató adta le szavazatát és választotta meg Ausztria kedvenc ételet. A felmérés kezdeményezője a NetKellner.at, szakmai támogatója az Österreichischen Wirtschaftskammer - Fachverband Gastronomie, médiatámogatója Österreich Werbung, míg főszponzora a Falkensteiner Hotels volt.

tovább a cikkre

 

A magyarok kedvenc süteménye: Somlói galuska

Írta: Hirtv.hu (2010. szeptember 9. 11:17)

A somlói galuska lett Magyarország kedvenc süteménye egy szerdán lezárult internetes szavazás alapján.

tovább a weboldalra

 

A magyarok kedvenc menüje: húsleves, töltött káposzta és madártej

Írta: Nol.hu (2010. március 23. 18:00)

A Torkos Csütörtökön indult négy héten és négy napon át tartó internetes felmérésen több mint 77 ezren szavaztak - tájékoztatott Perger Péter, a szavazást szervező NetPincér.hu ügyvezetője a kedden tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

tovább a cikkre

 

Videó: Rtlklub.hu (2010. november 9. 8:00)

 

Protréműsor készült rólunk: Arcok a liftben

Bemutatta: Hirtv.hu (2010. február 1.)

tovább a videóra

 

Perger Péter tulajdonos-ügyvezető lett a "Jövő ígérete" díj nyertese

Írta: Fn.hu (2010. január 31. 23:30)

Az Ernst & Young „Az év üzletembere” díjátadón Perger Péter pályázata nyerte el azt a díjat, amely fiatal menedzser cégvezetését, s az általa irányított cégek sikereit ismeri el.

tovább a cikkre

 

Keresőoptimalizálási tender volt a Telekomnál

Írta: Kreatív.hu (2009. november 13. 17:16)

A Klikkmánia nyerte a Magyar Telekom keresőoptimalizálási (SEO) tenderét. A meghívásos eljáráson a csoporthoz tartozó összes márka - T-Mobile, T-Home, T-Systems, Telekom - számára kerestek SEO ügynökséget. A több évre szóló megbízást végül a Klikkmánia nyerte, a pályázat egyéb résztvevőiről nincs információnk.

tovább a cikkre

 

Netpincér.hu — Az Év Innovatív Kereskedője

Írta: Hirek.com (2009. november 10. 18:45)

A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta „Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét” is, amely elismerést a Bigyoshop.hu zsebelt be. Idén első alkalommal kiosztották „Az Év Innovatív Internetes Kereskedője” díjat, amelyet a Netpincér.hu kapott, nyereményét a Vatera.hu Kft. szponzorálta és adta át.

tovább a cikkre

 

Letölthető esettanulmány: A NetPincér.hu európai terjeszkedése

Írta: Google Magyarország (2009. április 14. 9:00)

Elkészült és letölthető a NetPincér.hu-val közös esettanulmányunk, amely azt mutatja be, hogy a két közgazdász hallgató által alapított vállalkozás néhány év alatt hogyan terjesztette ki ételrendelési szolgáltatásait Európa más országaira is, és ebben a növekedésben milyen szerep jutott az AdWords területi célzás funkciójának.

tovább a cikkre

 

A Netpincért díjazta a szakma

Írta: PC-World (2008. november 12.)

A népszerű ételrendelő oldalt választották az év legjobb internet kereskedőjének.

tovább a cikkre

 

Házhoz megy az étterem

Írta: Origo (2008. október 31. 18:01:00)

Tíz éve, végzős közgazdászhallgatóként egy kollégiumi szobán osztozott Perger Péter és mai üzlettársa. Mobilja keveseknek volt, így, ha pizzát akartak rendelni, a földszinti két telefonfülkénél kellett sorba állniuk, bizakodva, hogy éppen nem lesz foglalt a pizzéria vonala. Egy átlagos rendelésük húsz percig tartott, amin változtatni kellett: így jött a Netpincér ötlete.

tovább a cikkre

 

Robbanásszerűen bővült tavaly a hazai keresőhirdetési piac

Írta: ITcafe.hu (2008. április 24. 18:43)

Hiánypótló jelentést tett közzé a hazai keresőmarketing piac állapotáról a piac két meghatározó szereplője, az Arcus Search és a Klikkmánia.

tovább a cikkre

 

Hasra utaznak

Írta: Haszon (2007. november 30. péntek, 13:12)

Lényegében a semmiből hozták létre vállalkozásukat 1999-ben a Netpincér internetes étel-ital közvetítő rendszert működtető Viala Kft. tulajdonosai . Perger Péter (31) és Csontos Zoltán (31) cége jelenleg 9 országban szolgáltat, és évente 100 millió forint árbevételt produkál. A Netpincér története jó példa arra, hogy két fiatal kollégista ötletéből hogyan épülhet fel alig egy évtized alatt komoly vállalkozás.

tovább a cikkre

 

 

Keresés